Idete na odmor?

August je stigao, a s njim i sva dugoočekivana putovanja. Pored svih planova koji se tiču organizacije puta i uživanja u odmoru, najčešća pitanja koja nas muče prije polaska tiču se toga kako ostavljamo imovinu dok smo na putu, da li smo dobro pripremili vozilo za dugu vožnju i šta možemo da učinimo da izbjegnemo nepredviđene situacije po zdravlje. Savetujemo vas kako da na vrijeme mislite o svemu što vam je dragocijeno i na odmor krenete bezbrižni.

Da li je moj dom siguran dok sam na odmoru?

Dok se spremate da krenete na zasluženo putovanje, često ne mislite o lošim stranama ljetovanja. Pa ipak, ljetnja sezona vrijeme je i kada raste broj provalnih krađa, ali vaš dom može ostati zaštićen dok ste vi na odmoru uz imovinsko osiguranje.

Kako da pripremim auto za putovanje?

Pred svako putovanje, a naročito pred polazak na ljetovanje, važno je da pripremite svoj automobil. Mali servis, provera klima-uređaja, dovoljna količina tečnosti za stakla i obavezna oprema samo su neke od stavki koje bi bilo dobro da provjerite prije nego što krenete. Pa ipak, nepredviđene situacije mogu da se dese. U tom slučaju polisa pomoći na putu može vam pružiti sigurnost 24 sata, 365 dana godišnje, na svim putevima u BiH, Evropi i Turskoj da će vaše vozilo biti brzo i efikasno prevezeno u najbliži servis.

Šta ako mi neko ošteti automobil na putu?

Sezona odmora vrijeme je povećane gužve na putevima. Vrućina, čekanje, zastoji, potencijalno su rizične situacije koje u trenu mogu da dovedu do nezgode. Uz posedovanje kasko osiguranja vozilo će biti zaštićeno od brojnih rizika u saobraćaju, kao i eventualne nezgode. Za sve štete koje nastanu tokom vožnje, bez obzira da li ste akter ili učesnik u neželjenom događaju, kasko osiguranja najsigurniji je način da nadoknadite štetu na tehnički ispravnom vozilu.

Kako da izbjegnete visoke troškove liječenja na odmoru?

Bez obzira na to da li planirate da otputujete na neku egzotičnu destinaciju ili u neku od zemalja u okruženju, važno je da na odmoru budete bezbrižni. Troškovi liječenja u slučaju iznenadnih bolesti izuzetno su visoki, a to možete izbjeći kupovinom putnog zdravstvenog osiguranja. Pored standardnih rizika, ova polisa obuhvata i pokriće za kovid 19, pa će vaša putovanja i u vrijeme pandemije biti bezbedna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *